Billeder fra kongres

Mød os på Facebook

Webleksikon

Vores politik fra A til Å

Links

Her har vi samlet en række relevante links

Udvalg

Oversigt over diverse udvalg

Galleri

Billeder fra forskellige begivenheder samles her

Socialdemokraternes kongres 2011

Af Jørn Sand
06-11-2011Lemvig 6.november 2011Socialdemokraterne aflyste kongressen i Ålborg d. 17-18. september på grund af folketingsvalget d. 15. september. Kongressen blev efterfølgende flyttet til Århus som en endags kongres. I går blev kongressen så afholdt på SAS Radisson hotel i Århus.

Gruppeformanden Kenneth Bro, Næstformanden Ivan Møller Sørensen og undertegnede deltog som delegerede medlemmer. Inge-Lise Eskesen (suppleant i bestyrelsen) havde tilmeldt sig som tilhører, så det passede lige med at bilen blev fyldt op.

Kongressen startede kl. 11.00 og sluttede kl. 17.00. Denne kongres var et tema kongres dvs. ingen valg i år. Der afholdes kun valg hver 4 år. Der var ca. 1500 medlemmer tilmeldt, så der var en fantastisk stemning.

Medierne havde på forhånd kaldt kongressen en klappekongres, fordi medierne mente at partiet ville hylde dem selv for at have erobret ledelsen i den nye røde regering.

”Vi gjorde det” var de første ord Helle Thorning sagde på valgaftenen i Vega da hun trådte op på scenen. Disse ord blev også nævnt i går af Danmarks første kvindelige statsminister Helle Thorning Schmidt da hun trådte op på scenen.

Allerede da Helle T. S. trådet ind i salen blev der en euforisk stemning som var fantastisk at opleve. Hun var fantastisk flot, og hendes beretning var som en drøm at høre og der var klapsalver hele tiden.

Der kendisser overalt på kongressen, både alm folketingspolitikere, ministre og fagforeningsformænd fra flere af de store forbund.

En klappekongres, måske, men en oplevelse værdig.

Helle Thorning Schmidts tale på kongressen kan ses på Web linket her på hjemmesiden

Nu bliver opgaven at holde damp på kedlerne overalt i partiet og næste opgave bliver nu med regions og kommunevalget i 2013.


Hilsner Jørn Sand
Bliv medlem

Indflydelse på politikken

Deltagelse i aktiviteter

Modtag nyhedsbreve

+ mange andre fordele


Landspolitik


Kalender


  Socialdemokratiet Lemvig kommune  |  Høgevej 14  |  7620 Lemvig  |  23 35 48 97  |  info@socialdemokraterne-lemvig.dk