Billeder fra kongres

Mød os på Facebook

Webleksikon

Vores politik fra A til Å

Links

Her har vi samlet en række relevante links

Udvalg

Oversigt over diverse udvalg

Galleri

Billeder fra forskellige begivenheder samles her

Ny hjemmeside

Af Jørn Sand
20-11-2011

Velkommen til en ny hjemmeside oprettet af Socialdemokraterne i Lemvig. Vi har i over et år været uden hjemmeside, men er nu gået i luften med et nyt image og en hjemmeside som ligner andre partiforeninger inden for socialdemokraterne i Danmark.

Formålet med hjemmesiden er at alle medlemmer kan få den nødvendige information om hvad der sker i bestyrelsen i Lemvig, i kredsen, i regionen og på det landspolitiske plan.

Vores nyheds breve vil være tilgængelige her, og byrådspolitikerne vil få spalte plads når de får behov for information. Valgene og især lokalt valg til byrådet vil have ekstra fokus, fordi det er her bestyrelsen har sit store arbejde.

Vores landspolitikere vil også være synlige på hjemmesiden og især de lokalvalgte vil få spalte plads.


Der vil være en aktivitetskalender og generalforsamlingerne vil også være at finde på hjemmesiden. Der vil være link til forskellige aktiviteter som der findes inden for bevægelsen, bla DSU vil få en større opmærksomhed.

Hjemmesiden skal også være den platform som kan gøre at unge vil søge ind på hjemmesiden for at få informationer, som på sigt kan gøre os mere synlige i lokalsamfundet.

God læsning fremover.

Hilsner Formand Jørn SandBliv medlem

Indflydelse på politikken

Deltagelse i aktiviteter

Modtag nyhedsbreve

+ mange andre fordele


Landspolitik


Kalender


  Socialdemokratiet Lemvig kommune  |  Høgevej 14  |  7620 Lemvig  |  23 35 48 97  |  info@socialdemokraterne-lemvig.dk