Billeder fra kongres

Mød os på Facebook

Webleksikon

Vores politik fra A til Ă…

Links

Her har vi samlet en række relevante links

Udvalg

Oversigt over diverse udvalg

Galleri

Billeder fra forskellige begivenheder samles her

Superspændende at være kommunalpolitiker.

Af Karsten Kragelund
13-01-2013

Som kommunalpolitiker får man en bred kontaktflade- ikke alene i kommunalbestyrelsen, men også som kommunens repræsentant i andre bestyrelser. Jeg er valgt til Biohuset betyrelse og har bidraget med en klumme til deres nyhedsbrev..... en sjov opgave LÆS SELV..

Velkommen til min klumme.

DEN BEDSTE KULTUR INSTITUTION
I kender den helt sikkert, stedet er Lemvig Biograf, Biohuset, Det Lille Kultur Hus, eller Biffen, som var mit fortrukne navn til huset i tidernes morgen-
Som født og opvokset, og stadig bosat i Lemvig har Biohuset altid haft en plads i mit hjerte. I min barndom boede jeg, indtil mit 11 år som nærmeste nabo til Biohuset, og på en god dag ikke længere væk end en spytklat derfra, vi flyttede så på Svanevej ved søen, og i dag bor jeg i Jyllandsgade. Da jeg så bliver bedt om at bidrage med en klumme til nyhedsbrevet, giver det anledning til lidt refleksion over hvor privilegeret man har været, og stadig er.
Afstanden betyder forskellen mellem liv og død, var et af argumenterne i sygehus debatten, det er nok for store ord at bruge her, med hold da op, hvor jeg er blevet beriget igennem hele mit liv (45 ĂĄr), med den korte afstand til Biohuset. Jeg var ikke ret gammel, da mine søskende og jeg fik lov til at gĂĄ alene i biffen til søndagsforstilling. Vi sad pĂĄ Cowboy rækkerne, de første rækker nærmest lærred og var helt væk i Far til 4. Senere husker jeg Olsenbanden, som en af de film, jeg med kammeraterne fik lov at se alene uden forældre. Børnefilmklubben er ogsĂĄ noget jeg husker tilbage pĂĄ, ikke sĂĄ meget filmene, men oplevelsen af at se film og være med i et fællesskab, var noget helt enestĂĄende. Senere husker jeg James Bond som noget helt specielt, var helt opslugt af agent 007, naturligvis fordi filmene var, og stadig er helt vildt overdrevet, men BASED ON A TRUE STORY, min passion for James Bond har jeg stadig og glæder mig helt vildt til at se den nye Skyfall ( har netop set den.. fremragende film og super kvalitetstid med min søn Jacob). Helt naturligt er min børn pĂĄ vej i mine fodspor, og det har jeg det faktisk helt godt med. Biohuset er jo som bekendt ikke kun film, pĂĄ 1. sal har jeg været til en del fester, utallige møder, foredrag og generalforsamlinger mm. I den sammenhæng er det jo ogsĂĄ rart og bekvemt, at man som travlt børnefamilie, kun har 5 min. kørsel pĂĄ cykel til Biohuset.
Men sådan er der jo så meget… Alt det der er til glæde for os brugere, kommer jo ikke ud af ingenting. Biohuset drives dag af en flok frivillige, som i den grad ligger en energi i huset, og et engagement som er noget helt enestående. Summa Summarum Biohuset bliver drevet af en flok frivillige som i fællesskabets ånd formår at løfte og tilbyde kulturelle oplevelser i verdens klasse for børn, unge og ældre. Tak for det.
Karsten Kragelund/kommunalbestyrelsesmedlem

Bliv medlem

Indflydelse pĂĄ politikken

Deltagelse i aktiviteter

Modtag nyhedsbreve

+ mange andre fordele


Landspolitik


Kalender


  Socialdemokratiet Lemvig kommune  |  Høgevej 14  |  7620 Lemvig  |  23 35 48 97  |  info@socialdemokraterne-lemvig.dk